Palvelumme

Tamperelainen alihankintakoneistamo

Olemme tamperelainen alihankintakoneistamo, joka valmistaa asiakkaiden toiveiden mukaisia kappaleita useista eri materiaaleista. Suurin osa työkappaleistamme on terästä tai ruostumatonta/haponkestävää, mutta emme vierasta eksoottisiakaan aineita.

Teemme vaativia koneistuksia yksittäisistä kappaleista satojen kappaleiden sarjoihin, sekä CNC- että manuaalikoneilla. Lisäksi meillä on käytössä Hypermill -ohjelmisto, joka mahdollistaa monimutkaisten kappaleiden ja esim. 3D-muotojen työstämisen helposti ja kustannustehokkaasti sorveilla ja työstökeskuksilla.


Ydinosaamistamme on keskiraskaiden kappaleiden sorvaus, johon meiltä löytyy monipuolinen konekanta. Sen lisäksi teemme jyrsintää työstökeskuksillamme ja sorvaamme toki myös pienempiä kappaleita.


Sorvaus

Sorvauskapasiteettimme koostuu useasta CNC- ja manuaalisorvista, joilla pystymme valmistamaan erilaisia kappaleita, jotka ovat halkaisijaltaan jopa yli metrin ja pituudeltaan 5 metriä. 

Jyrsintä

Käytössämme on kaksi pystykaraista työstökeskusta joista toinen on varustettu 4. akselilla. Koneilla pystymme valmistamaan monipuolisesti tarkkoja ja vaativiakin kappaleita aina yksittäisistä suuriin sarjoihin.